La Xarxa continua traspassant la barrera del mig miler d’espectadors

Després de la màgia, amb un èxit d’espectadors, La Xarxa continua amb un espectacle de titelles de la mà de la companyia lleidatana La Baldufa. Més de mig miler d’espectadors han pogut gaudir d’un petit gran embolic a la granja, un espectacle per a tots els públics i ideal per iniciar als més petitons al món teatral.
Dins les caixes que conformen l’escenografia de l’espectacle, n’han sortit varis animals, i ells de maneres diferents, des de titelles de fusta petites a titelles gegants com una vaca i ovella. Sens dubte, tots els personatges han despertat l’interès dels infants i adults que cridaven i ajudaven als actors a resoldre aquest embolic.
“Embolic a la Granja” ha estat guanyador del Premi Especial pel seu Contingut Didàctic i la seva Posada en Escena a la 15a Fira de Titelles de Lleida.
La companyia La Baldufa ja ha visitat La Xarxa en algunes ocasions, l’última fa un parell de temporades amb un espectacle sobre l’Alzheimer que ens va emocionar a tots “Cirque Déjà Vu”. També ha portat al Liceu l’òpera per a infants “Guillem Tell”. La Baldufa és una de les companyies de teatre infantil amb més ressò del panorama català, espanyol i francès per la seva qualitat artística i innovació escènica, compromesos amb els valors de solidaritat, respecte i tolerància.
La Xarxa us espera el proper dia 25 de novembre, amb un espectacle d’humor de la mà de Jordi del Rio, riallades assegurades. Veniu a LA XARXA, us agradarà!