PRIMER DIA DE LA XARXA AMB 650 ESPECTADORS

Déjà Vu de’n Mag Edgard reuneix 650 espectadors en la primera funció de la temporada de La Xarxa Cervera.
La programació estable de teatre per a infants i famílies a Cervera, no podia començar millor. Centenars de famílies han acudit a la primera funció de La Xarxa per gaudir d’un espectacle màgic, fantàstic i il·lusionant dirigit pel conegudíssim Mag Lari.
En Mag Edgard encarna, a “Déjà Vu”, un mag misteriós i alhora poderós, amb grans trucs com el de separar en dues meitats el seu propi cos o fer levitar una nena del públic, fent que aquesta quedés suspesa a l’aire. El públic ha omplert el teatre d’aplaudiments en aquest i altres trucs. A la finalització de l’espectacle els espectadors han pogut conèixer al Mag, qui ha signat autògrafs a tots els infants i adults que així ho han desitjat.
Amb més de 15 anys d’experiència i els últims de la seva experiència com a segon mag de la companyia Mag Lari, Edgard encara el futur en solitari amb aquest espectacle i altres de nous que, de ben segur, tornarem a tenir a La Xarxa Cervera.
En aquesta primera funció més de 200 nens i nenes del club xarx@mic han renovat el seu carnet de soci de manera totalment gratuïta, i amb el que podran obtenir premis i regals a la fidelitat i a més a més, gaudir d’un descompte en l’entrada. Tots aquells nens i nenes que desitgin entrar al club xarx@mic ho poden fer a través de la nostra nova web www.laxarxacervera.cat (zona de socis).
Ens retrobem d’aquí a dues setmanes amb un espectacle de titelles de la mà dels lleidatans “La Baldufa”. El proper diumenge 4 de novembre tindrem a La Xarxa un gran “Embolic a la Granja”.

Signatura d'autògrafs a la sortida de l'espectacle