diumenge 8 de març


Hola Xarxers i Xarxeres!

La Xarxa de Cervera estrena bloc, una eina que ens permetrà interactuar amb tots vosaltres.

Després d'una temporada fantàstica amb una participació de públic que ens fa pujar els colors... entrem ja a la recta final de la temporada.

Després de la fantàstica representació de la companyia "La Planeta" la Xarxa despedeix temporada el proper diumenge 29 de març la FESTA FINAL DE TEMPORADA amb la companyia Mag Lari, on en Mag Edgar ens deleitarà amb el seu espectacle de màgia "Instants".

Ens veiem diumenge!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Al posar la data a dalt heu escrit 1 de març enlloc de 8 de març, és un error sense importància, però si algú no continua llegint es pensarà que aquest teatre l'heu fet diumenge passat.
egoma@xtec.cat

LA XARXA CERVERA ha dit...

hola sofia,
ens agrada la teva aportació, és important que ens fixem en tot. Tot i això la data que hi figura és la de la publicació del comentari no de l'obra, però perquè no hi hagi errors canviarem la data.
gràcies!

Anònim ha dit...

Felicitats xarxers i xarxeres

Anònim ha dit...

Hola!
Primer de tot felicitar-vos pel blog i voldria fer-vos un suggeriment, la meva filla té 3 anys i mig i és xarx@mic, però el que m'agradaria saber és quines de les representacions són les més adequades per a la seva edat. No es podria introduir d'alguna manera (en els cartells publicitaris, en els mails informatius, ...) l'edat a què van dirigides les obres de teatre?
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Hola amics xarxers!
Som dos germans i una mare, que ens encanta anar al teatre que programeu. Felicitats per la feina ben feta. Tenim sort els de Cervera de tenir gent com vosaltres. Anims!!!

LA XARXA CERVERA ha dit...

EDATS DELS ESPECTACLES
Hola Xarxers i Xarxeres,
Pel que respecta a l'edat de les obres de teatre, sí és veritat que alguna de les obres és per a cicle superior però la majoria és per a públic familiar. De totes maneres a través dels correus electrònics us informarem en cas que l'obra sigui per a una determinada edat.
De moment les dues que ens resten d'aquesta temporada són per a tots els públics!
Gràcies per les vostres aportacions. Ens animen moltíssim!! :)

Anònim ha dit...

hola us puc demanar un favor feu xarxa tot l any per que es divertit tambe us demano que li feu el carnet a la mama per que he ha portat a totes es sesions de xarxa un saludo i anim per que l any queve es fasi xarxa petons vanessa

LA XARXA CERVERA ha dit...

hola vanessa!!
ja ens agradaria fer xarxa tot l'any però és una mica difícil perquè costa molts diners, però l'any vinent hi tornem. I la teva mare de moment s'haurà d'esperar per ser xarx@mic, però tot arribarà!
petons de l'equip xarxer i fins diumenge vinent

Anònim ha dit...

HOLA AMICS I AMIGES DE LA XARXA. ¿US PUDRIE DEMANAR UN FAVOR? ES PUDRIEN VEURE TOTES LES ACTUACIONS PER INTERNET.

GRACIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ .

PETONS VANESSA

LA XARXA CERVERA ha dit...

Hola Vanessa,
doncs no disposem de les actuacions per penjar-les a internet però si visites les webs de les companyies podràs veure els seus vídeos i fotos dels espectacles.
gràcies per seguir-nos!