Nosaltres...

LA XARXA CERVERA. Qui som, què fem? 


La Xarxa som un grup de persones voluntàries que destina el seu temps lliure, esforç i il·lusió a portar a Cervera, una programació estable de teatre per a nens i nenes, joves i famílies.

Els espectacles que ofereix La Xarxa són espectacles de companyies professionals vingudes d’arreu del territori català i, en ocasions, de fora. La varietat de gèneres que es presenten damunt de l’escenari (teatre, música, circ, dansa, màgia, espectacles musicals i un llarg etcètera) fan que la programació creixi en qualitat, alhora que busca en l’espectador, formar-lo com a públic amb criteri propi.

Però no només es pot veure teatre a les representacions de La Xarxa, sinó que a més a més, el grup local s’ha esforçat per donar a les famílies una sèrie de valors afegits que fan que la programació creixi en qualitat i en sentiment de pertinença. El club de socis xarx@mic ha permès fidelitzar el públic, els patrocinadors han ajudat a que puguem disposar de teatre i la imatge de marca que ha generat La Xarxa, a través de productes de merchandising i de promoció, ha permès que el públic tingui una identificació visual amb la programació. Una sèrie de d’accions continuades en el temps, per tal de consolidar el model de programació estable i professional a través del treball voluntari.


els xarxers (no tots) de Cervera 
el dia que ens van visitar el Pot Petit (per nadons)
   


La Fundació Xarxa
Cada grup local de La Xarxa (77 poblacions a Catalunya), associacions culturals sense ànim de lucre, formen part alhora de la Fundació Xarxa, la qual ajuda als grups a la gestió de la programació, contractació i assessorament legal, jurídic i artístic. 
La Fundació Xarxa, a través de les comissions de treball i de la comissió permanent, vetlla per la unitat i continuïtat del model, a més a més d’impulsar dues trobades l’any amb les diferents poblacions xarxa, jornades, assistència a mostres i fires de teatre infantil, juvenil i familiar.
Per a més informació: www.fundacioxarxa.cat

 
Si vols contactar amb Xarxa Cervera ho pots fer a través del nostre correu electrònic: 
laxarxa.cervera@gmail.com