Actualització club xarx@mic

Hola xarxers i xarxeres, 
Estem realitzant una actualització del club xarx@mic i si ets soci, necessitem que ens confirmis les teves dades i acceptis les condicions de la llei de protecció de dades. 

FINALITAT: Aquesta base de dades és privada, no compartim les dades amb tercers ni en fem ús fraudulent.
El vostre e-mail ens serveix per poder-vos comunicar la programació i notícies de Xarxa Cervera, així com notícies locals relacionades amb el teatre familiar.


LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES: «D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD) us informem que les vostres dades s’inclouen en el fitxer (BdD Xarxa Cervera), el responsable del qual és (Assoc. per a la Promoció d'espectacle infantil i juvenil a Cervera). 

Les vostres dades són tractades amb l’única finalitat de mantenir la comunicació amb els associats. En qualsevol cas, podeu exercir els vostres drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a: laxarxa.cervera@gmail.com


En omissió d'aquesta actualització, la Xarxa Cervera considerarà que accepta seguir a la base de dades de La Xarxa Cervera i a l'enviament d'informacions de l'entitat. 

ACCÉS AL FORMULARI D'ACTUALITZACIÓ DE DADES