Gran inici de temporada!

La Xarxa Cervera ens hem estrenat temporada amb luxe de companyia, obra de teatre i èxit de públic! Més de mig miler d'infants i adults van omplir el pati de butaques del gran teatre de la passió.

L’obra que vam poder veure va ser el clàssic Hansel i Gretel. La història dels dos germans que decideixen endinsar-se en un bosc ple de perills per tal d’ajudar la seva família, ja que es troben en una situació complicada. Els dos petits protagonistes emprendran un perillós viatge amb l’objectiu de poder tornar sans i estalvis a casa. Però, un cop comencen la seva aventura, arribaran a una caseta màgica feta de llaminadures i xocolata, la caseta de la bruixa més malvada del món i la qual els farà la vida impossible.

La Roda Produccions ha estat la companyia encarregada de representar Hansel i Gretel a Cervera. El seu bon gust amb l’escenografia, les imatges projectades a la gran pantalla, els vestuaris, les cançons i les veus dels actors i actrius van fer les delícies del nombrós públic que va assistir al teatre. Tot un èxit gràcies a aquesta veterana companyia que ja ens ha visitat diverses vegades a Cervera i  a la qual esperem poder tornar a veure ben aviat amb un dels seus exitosos musicals.

Gràcies a tota la gent que va confiar en La Xarxa un cop més i també moltes gràcies a les noves incorporacions. Sabem que vau ser molt els qui ens vàreu visitar per primera vegada i això ens dona molta força.


Us esperem el diumenge 10 de novembre a les 18h amb una altra companyia molt coneguda i estimada per tots: Xip-Xap de Lleida i Els músics de Bremen.