Riallades xarxeres abans de Nadal


El passat diumenge dia 2 de desembre La Xarxa va tancar les representacions del segon semestre de 2018 amb l’obra Cösmix del Teatre Mòbil. Més de 400 persones van gaudir de l’espectacle al Gran Teatre de la Passió.
Aquesta companyia ha visitat Cervera en diverses ocasions i sempre ha resultat ser un èxit segur. Els dos actors sorprenen el públic amb les seves habilitats artístiques: toquen el trombó, la trompeta i la flauta en directe, són uns excel·lents clowns, capten l’atenció del públic des del primer moment i ofereixen moments divertidíssims amb una escenografia molt acurada. L’acció no s’atura en cap moment i el públic gaudeix i riu amb cada representació del Teatre Mòbil.
Aquesta ha estat la darrera representació de l’any. Deixem pas a les vacances de Nadal i ens retrobarem amb tots els seguidors de La Xarxa el proper any. El dia 20 de gener teniu tots una cita al Gran Teatre, a les 18h de la tarda i comptarem amb l’obra Adéu, Peter Pan, de la companyia lleidatana Festuc Teatre. 
Esperem que els reis siguin ben generosos i ens deixin alguna coseta per als nostres socis i sòcies del Club Xarx@mic. Si més no, de ben segur que ens portaran molt bon teatre per a tots. Nosaltres ho hem demanat a la carta.