LA XARXA PORTA ELS TRES OSSOS AL CASAL


La Xarxa segueix amb la programació estable d’aquesta tardor, i ho fa amb un espectacle deliciós. Es tracta dels Tres Ossos de la companyia de titelles l’Estaquirot. Una companyia amb una trajectòria de més de 45 anys. L’Estaquirot teatre cuida molt els detalls dels seus espectacles, utilitzant noves tècniques de construcció de titelles, així com a nous materials, com ara les escumes, el làtex, resines, etc... d’aquesta manera cada espectacle és únic.
Els Tres Ossos és una recreació del conte popular “La Rínxols d’Or” però en aquest cas la història se centra amb la família dels Ossos.
Un espectacle deliciós, una escenografia molt acurada amb unes caixes que es van obrint i tancant i una música creada expressament per la ocasió.
Veniu a La Xarxa, us agradarà!


DADES DE LA REPRESENTACIÓ - LA XARXA A CERVERA

Espectacle: Els tres Ossos
Companyia: L’Estaquirot teatre

Data: DIUMENGE, 11 DE NOVEMBRE DE 2018
Hora: A les 18h
Lloc: Teatre Casal de Cervera

Espectacle de titelles, especialment per als més petits.

SINOPSI DE L’ESPECTACLE
Els tres óssos es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. Quan arriba l’hora de fer el dinar, preparen una bona sopa i mentre esperen que es refredi, surten a passejar. Quan són fora es presenta la Rínxols d’or, una noia molt tafanera i trapella, que acaba alterant l’harmonia familiar.