Èxit amb l'Arbre de la Jana

Aquest passat dissabte dia 4 de febrer La Xarxa Cervera vam fer l'aposta de programar un espectacle per a nens i nenes de primera infància, això és de 0 a 5 anys. 
Actualment hi ha bastanta oferta d'espectacles professionals d'aquest tipus. Cervera i per celebrar els 30 anys de programació estable de teatre per infants i famílies, vam apostar per casa, i vam tenir la companyia "Les Mezzos". 
L'Arbre de la Jana es va representar a l'Auditori de Cervera. Vam transformar l'espai per tal que el públic gaudís al 100% de l'espectacle. Distribució d'espectacle de proximitat amb el terra amb moqueta i coixinets. Tota l'atenció per la Jana, una nena que veu com un arbre del parc passa per totes les estacions de l’any i experimenta molts canvis, ella no s’ho pot creure i gràcies a l’ajuda de l’escombriaire i la jardinera del poble trobarà resposta a les seves preguntes, la qual cosa ens va permetre de conèixer força cançons sobre festes i esdeveniments meteorològics, sempre ben acompanyats de moltes melodies i diferents instruments i elements escenogràfics. 
Més de 350 persones van gaudir de l'espectacle en les dues funcions que vam fer. 
Aquest ha estat el primer espectacle per a nadons que hem programat, però de ben segur que no serà l'últim!