LA XARXA CERVERA TRASPASSA DE NOU EL MIG MILER D’ESPECTADORS


Aquest passat diumenge Jordi del Rio, amb el seu nou espectacle d’humor “Clic”, ha visitat La Xarxa Cervera. Un espectacle molt participatiu que ha omplert el teatre de somriures i aplaudiments.
Traspassant altre cop el mig miler d’espectadors, la programació estable d’espectacles per a públic i familiar de Cervera, se situa en una posició privilegiada dins el mapa català, pel que respecta a nombre d’espectadors. Amb tant sols 3 funcions d’aquest segon semestre de l’any, han visitat La Xarxa Cervera gairebé 1.800 espectadors. Amb aquesta fidelitat queda demostrat l’interès de les famílies i infants pel teatre i la creació de públics de les arts escèniques i de la cultura en general, el futur.
La programació cerverina acull públic de Cervera i La Segarra, així com de comarques veïnes com l’Urgell, la Conca de Barberà o l’Anoia. I en aquesta ocasió, ens han visitat de nou el grup del Centre Cultural d’Ivars d’Urgell, que vinguts amb autocar, han pogut gaudir també de l’espectacle, així com d’un record del club xarx@mic.
La Xarxa Cervera tanca aquest semestre amb 3 actuacions, essent evident que, si estigués a les nostres mans, programaríem més dies de teatre infantil i familiar.
Ens retrobem de nou passades les Festes de Nadal amb més teatre i més sorpreses pels xarx@mic’s. Seguiu-nos a través de la nostra nova web i també al facebook.