REGALS I PREMIS A LA FIDELITAT

Els infants i adults han gaudit d’allò més de l’últim espectacle programat des de La Xarxa: LA CAMISA DE L'HOME FELIÇ dels companys lleidatans ZUM ZUM TEATRE.
A més a més els nens i nenes del club xarx@mic han rebut el primer regal de la temporada així com el premi a la fidelitat que premia l’assistència d’aquells infants que han vingut tots els dies de Xarxa. Enguany la xifra de fidels ha augmentat molt, i en són gairebé un centenar els que han aconseguit el premi (una bossa xarxera per posar les bambes), a més a més tots els nens i nenes que han assistit a la funció del dia 22 també han rebut un regal per ser xarx@mic (un raspall de dents xarxer plegable). En la primera entrega de premis d’aquesta temporada, el club xarx@mic ha repartit gairebé 300 regals.
Pel que portem de temporada, La Xarxa està a punt d’arribar als 3000 espectadors, el que suposa una mitjana de 600 espectadors per funció, una xifra que augmenta cada cop que Xarxa presenta un espectacle.
Recordem que La Xarxa programa espectacles professionals per a tots els públics, on els adults també passen una bona estona. Així doncs, les portes estan obertes a tothom, ja sigui amb la companyia o no dels infants.