MARCEL GROS OBRE LA TEMPORADA DE XARXA!

La Xarxa, objectiu del qual és fer arribar el teatre i arts escèniques a públic infantil i familiar de manera regular, obre la temporada amb l’emblemàtic pallasso Marcel Gros amb un espectacle de clown i teatre d’objectes destinat al públic de totes les edats, des d’infants fins a adults.
La temporada anterior “La Xarxa” va aplegar més de 4.000 espectadors vinguts de Cervera i poblacions veïnes de La Segarra, l’Urgell i l’Anoia. Des de ja fa dues va endegar el club de socis “xarx@mic” on actualment compta amb més de 750 nens i nenes els quals reben premis i regals a la fidelitats.

La gran afluència de públic encoratja als voluntaris que, amb esforç i il•lusió, destinen part de les seves hores de lleure i professionals a fer possible aquest projecte.

No seria factible l’actual programació d’espectacles de La Xarxa Cervera, sense el suport de l’Ajuntament i altres entitats públiques i col•laboradors així com l’inestimable ajuda dels patrocinadors xarxers, empreses vinculades a Cervera i a La Xarxa, les quals fan possible contrarestar part de les despeses derivades del lloguer del teatre.

Però La Xarxa no seria La Xarxa sense la fidelitat de totes les famílies que aposten pel teatre com a mitjà d’accés dels infants a la cultura, aquesta part tant característica de la nostra identitat.


A tots ells, moltes gràcies i benvinguts de nou.