RESUM TEMPORADA 2010/2011

El passat diumenge 27 de març l’entitat LA XARXA va celebrar la festa de cloenda d’aquesta temporada.La Xarxa, l’objectiu de la qual és fer arribar el teatre i les arts escèniques al públic infantil i familiar de manera regular, tanca la temporada amb una gran festa al carrer i gratuïta, on petits i grans van gaudir d’un espectacle per a totes les edats, un berenar popular i regals per a tots els nens i nenes que van assistir a la festa.



La Xarxa ha programat, aquest curs escolar 2010/2011, un total de 9 espectacles de disciplines diferents com ara teatre, dansa, teatre musical, màgia o circ, tots ells espectacles de la mà de companyies professionals de les arts escèniques i que han aplegat a més de 4.000 espectadors en tota la temporada vinguts de les poblacions de la Segarra, així com espectadors de l’Urgell i l’Anoia.



Des de fa dues temporades, la Xarxa va endegar el club de socis “xarx@mic”.
Actualment, el club compta amb més de 750 socis, els quals reben premis i regals a la fidelitats. Enguany, el club xarx@mic ha repartit més de 600 regals per a tots els socis i aproximadament 500 premis a la fidelitat.
La gran afluència de públic encoratja els voluntaris que, amb esforç i il·lusió, destinen part de les seves hores de lleure i professionals a fer possible aquest projecte.



Tot i que la temporada finalitza amb la festa de cloenda, l’activitat dels membres de La Xarxa no acaba aquí. Els voluntaris assisteixen a diferents fires de teatre com ara La Mostra d’Igualada, especialitzada en espectacles infantils, el Festival del Pallasso de Castellar del Vallès, el Festival Internacional de Teatre Infantil de Cerdanyola o la mateixa Fira de Tàrrega, així com l’assistència en teatres de referència a Barcelona, per tal de seleccionar tots aquells espectacles que formaran part de la programació en la següent temporada.



No seria factible l’actual programació d’espectacles de La Xarxa Cervera sense el suport de l’Ajuntament i d’altres entitats públiques i col·laboradors així com, l’inestimable ajuda dels patrocinadors xarxers, empreses vinculades a Cervera i a La Xarxa, les quals fan possible contrarestar part de les despeses derivades del lloguer del teatre. L’entitat convida a aquelles empreses que desitgin ser mecenes i col·laboradors de La Xarxa.



Però La Xarxa no seria La Xarxa sense la fidelitat de totes les famílies que aposten pel teatre com a mitjà d’accés dels infants a la cultura, aquesta part tan característica de la nostra identitat.



A tots ells, moltes gràcies i fins l’any vinent!