NOU ÈXIT D’ASSISTENTS A LA XARXA

Una vegada més, els espectacles de La Xarxa a Cervera demostren el caliu amb què les famílies de Cervera i comarca acullen les representacions. El passat diumenge dia 17 de gener i després de les vacances de Nadal, el teatre va tornar a omplir l’escenari del Gran Teatre de la Passió de Cervera. Aquest cop, vam tenir l’oportunitat de gaudir de la màgia i els seus secrets amb la companyia d’Enric Magoo i l’espectacle L’inventor d’il•lusions. La màgia és sempre ben rebuda per petits i grans, aconsegueix fer-nos passar una estona divertida, pensar i passar-nos-ho d’allò més bé. Un sol actor va donar vida a dos personatges totalment oposats, l’inventor del trucs, el divertit professor Gargot que ens va explicar com es fabricaven els trucs de màgia a dins del seu laboratori i el Grandmack que va fer-nos un espectacle de màgia per tal de provar si els nous invents funcionaven o no.
L’èxit de públic va ser aclaparador, més de 530 persones no van voler perdre’s la cita amb La Xarxa, que augmenta dia rere dia el seu nombre de socis i sòcies membres del Club Xarx@mic. Actualment, ja en són 536, tot un èxit aconseguit amb tan sols una temporada i mitja en funcionament. Esperem augmentar cada cop més aquest nombre d’inscrits/-es per tal de poder continuar oferint teatre de qualitat per a tots els públics a la nostra ciutat.
Aquest diumenge va ser el dia triat per a fer el lliurament dels premis a la fidelitat. 38 nens i nenes van aconseguir doble premi (contenidor oficial per a posar llapis + llapis oficial) gràcies a no haver-se perdut cap de les quatre representacions anteriors. Però, cal dir, que ningú va marxar amb les mans buides, ja que tan sols per ser membre del Club, tots els nens i nenes van endur-se a casa el llapis oficial de La Xarxa. Ja sabeu que si voleu adquirir qualsevol producte oficial de La Xarxa podeu fer-ho mitjançant el blog laxarxacervera.blogspot.com, o bé, comprant-los a la botiga Xarxa que cada dia de representació muntem al costat del Club Xarxa@mic.

Recordeu que la propera representació serà el proper 31 de gener amb l’espectacle Entre pinces, circ i música en directe damunt de l’escenari. No us ho podeu perdre!